ijsvereninging nieuwerkerk
ijsvereniging

Lidworden

Via een (gezins)lidmaatschap heeft u een hele winter toegang tot onze ijsbaan. U kunt zich het hele jaar door aanmelden om lid van IJsvereniging Nieuwerkerk te worden.
Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni, zodat een winter in een verenigingsjaar valt.
Aanmelden kan via e-mail: ijs.nieuwerkerk@zeelandnet.nl of (tijdens ijsperiodes) aan het loket van ons clubgebouw. Inschrijfkosten worden niet gehanteerd. Kinderen tot en met 12 jaar uit Nieuwerkerk hebben gratis toegang tot de ijsbaan en hoeven dus niet als lid worden aangemeld. Wel verwachten we van de ouders dat ze (gezins)lid worden om zo ons verenigingswerk te steunen.

Door corona moeten we momenteel een afwijkend beleid voeren waardoor het nu alleen voor inwoners van Nieuwerkerk en directe omgeving mogelijk is om lid te worden van onze vereniging. Vooraf aanmelden via e-mail of het contactformulier op deze website.

Voor de kosten van het lidmaatschap kunt u klikken op de knop Contributie.

ijsbaan