ijsvereninging nieuwerkerk
ijsvereniging

Nieuws

Nieuwsfeiten 2016 (nieuws wordt steeds bovenaan bijgeschreven, de lijst staat daardoor in een omgekeerde chronologische volgorde)

Klusdag  - Zaterdag 17 december is een tweede klusdag georganiseerd. Alle fietsplanken zijn inclusief alle palen vervangen waardoor het geheel er weer netjes uitziet en minimaal weer 10 jaar mee moet kunnen.

Klusdag  - Zaterdag 26 november is een klusdag georganiseerd. Er is een lichtmast rechtgezet en voorzien van 2 nieuwe tuidraden, er is een hekwerkje vervangen, het straatwerk rond het clubgebouwtje is schoongemaakt, het onkruid van onder de losse hekken verwijderd, de kokers voor de bankjes opgezocht en de pompputrand werd opgehoogd. Binnenkort worden nog alle fietsplanken -en de palen daarvan- vervangen. 

Pomp geplaatst en aangezet  - Zaterdag 26 november is de pomp geplaatst en aangezet nadat eerst de sloot rondom de inlaatbuis was schoongemaakt.

Algemene ledenvergadering  - Donderdagavond 17 november vindt de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats om 20.00 uur in het clubgebouwtje op het ijsbaanterrein. Alle leden ontvangen daarvoor een uitnodiging via de Nieuwsbrief die in de week voorafgaand aan de ledenvergadering wordt bezorgd.

Herstel- en schilderwerk  - Zaterdag 22 oktober is er bij mooi weer gewerkt aan het clubgebouwtje. Kozijnen en ramen werden geschuurd en geschilderd door Machiel van Dijke terwijl Mart Brouwer de roestige scharnieren van de deuren heeft vervangen door exemplaren van roestvrij staal. Hopelijk werkt het weer dit najaar nog vaker mee zodat het schilderwerk voor de winter helemaal kan worden afgemaakt. Mart en Machiel, tot zover in ieder geval hartelijk dank!!

Drainage opengedraaid  - Zaterdag 5 maart is de drainage van de ijsbaan weer opengedraaid om het water uit de baan te laten stromen.

Kinderen schaatsen in Zierikzee  - Donderdag 25 februari 2016. Omdat het helaas voor de derde winter op rij niet hard genoeg heeft gevroren om op onze eigen ijsbaan in Nieuwerkerk te kunnen schaatsen, werden alle kinderen die via een gezinslidmaatschap lid zijn van de ijsvereniging uitgenodigd om op donderdagavond 25 februari op het tijdelijke kunstijsbaantje in Zierikzee te komen schaatsen. Er is door zo'n 50 kinderen enthousiast gebruik gemaakt van de gelegenheid en omdat het weer ook meewerkte werd het een geslaagde avond. Foto's van de avond staan elders op deze website in het album Winter 2015-2016.

Klik hier om terug te gaan naar de nieuwspagina